وبلاگ کلوچ

وبلاگ کلوچ

وبلاگ کلوچ

وبلاگ کلوچ

وبلاگ کلوچ

درمان حساسیت پوستی

درمان حساسیت پوستی ، درمان حساسیت پوستی در کودکان ، درمان حساسیت پوستی به فلفل ، درمان حساسیت پوستی نوزادان ،درمان حساسیت پوستی به حنا،درمان حساسیت پوستی به نوار بهداشتی،درمان حساسیت پوستی به سیر،

درمان حساسیت پوستی ، درمان حساسیت پوستی در کودکان ، درمان حساسیت پوستی به فلفل ، درمان حساسیت پوستی نوزادان

بیماری حساسیت پوستی

حساسیت پوستی که پزشکان آن‌ را «درماتیت» می‌نامند به معنای التهاب، قرمز شدن و خارش پوست است. در نتیجه‌ی واکنش سیستم ایمنی بدن به ماده‌ی محرک، پوست دچار راش یا بثورات موقتی می‌شود که اغلب با سرخی، خارش و گاهی تاول و تورم همراه است.درماتیت، شایع‌ترین نوع حساسیت پوستی است که اگر به علت تماس پوست با ماده‌ی محرک شیمیایی ایجاد شود به آن درماتیت تماسی تحریکی می‌گویند و اگر در اثر واکنش بدن نسبت به مواد آلرژن (حساسیت‌زا) ایجاد ‌شود به آن درماتیت تماسی آلرژن گفته می‌شود.خارش شدید که شاخصه‌ی اصلی این بیماری است، می‌تواند شما را عصبی کرده و آرامش‌تان را سلب کند. صرف‌نظر از نوع حساسیت پوستی‌ای که به آن دچار هستید، علائم، روش‌های درمان و پیشگیری آنها در بیشتر موارد مشابه است. خارش پوست بدن برای همه افراد پیش می‌آید ولی حدود ۱۰ درصد از مردم جهان خارش پوست را به اندازه قابل توجه آن که موضوع صحبت ما است، تجربه کرده‌اند. علت خارش بدن و حساسیت پوستی می‌تواند خشکی پوست، تماس با گیاهان حساسیت‌زا و سمی، گزیدگی حشرات یا دلایل مهم‌تری مانند پسوریازیس یا اگزما باشد. گاهی خارش به حدی می‌رسد که کل بدن را آزار می‌دهد ولی در بسیاری موارد به یک قسمت خاص محدود می‌شود.در این مطلب از سایت جسارت به درمان حساسیت پوستی می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

علائم حساسیت پوستی

حساسیت پوستی در مجموع با قرمزی و تورم، خارش شدید، تاول یا دانه‌های قرمز ترشح‌دار، پوسته پوسته شدن، ترک‌خوردگی و فلس‌مانند شدن پوست همراه است. آلرژی پوستی در هر ناحیه ای از پوست می تواند رخ دهد، اما شایع ترین آن پشت زانو و بازو می باشد.این بیماری،به طور دوره ای گسترش می یابد و به تدریج کاهش می یابد.آلرژی پوستی، یک بیماری شایع است که مسری نیست، اما باعث ناراحتی شما می شود.آلرژی پوست باعث ایجاد تحریک، خارش ،خشکی و پوسته پوسته شدن می شود. خشکی پوست معمولا روی پوست سر ،پیشانی و صورت ظاهر میشود.این آلرژی،باعث خارش شدید و کم خوابی می شود و یا حتی روی فعالیت های روزانه شما تاثیر می گذارد. شدت این بیماری ،در افراد متفاوت است. آلرژی پوستی یک بیماری پوستی است، اما مردم معمولا آنرا نادیده میگیرند. این بیماری اگر به درستی و به موقع درمان نشوند، ممکن است زخم برجای ماند و یا حتی رنگ پوست تغییر کند.وقتی حساسیت پوستی دارید، ممکن است یک بیماری دیگر ،مانند:آسم یا ورم غشای مخاطی نیز داشته باشید.آلرژی پوستی با شرایط خفیف را می توان در خانه کنترل و یا حتی درمان کرد . اما با شرایط شدید حتما به دنبال کمک های پزشکی باشید تا از بدتر شدن وضعیت جلوگیری کنید.

انواع حساسیت های پوستی

حساسیت‌های پوستی ممکن است به صورت اگزمای سرشتی در فرد وجود داشته باشد،یعنی از وقتی فرد متولد می‌شود همراه اوست.به طور مثال از 2 تا 3 ماهگی صورت نوزاد قرمز و گونه‌هایش سرخ رنگ است،آسم، آلرژی و خس خس سینه دارد.این علایم گاه در بزرگسالی به صورت حساسیت‌های پوستی در فرد ادامه می‌یابد.در ابتدا آلرژی های پوستی به صورت حاد هستند، اما به مرور زمان به شکل مزمن در می‌آیند.حساسیت پوستی انواع مختلفی دارد: حساسیت پوستی آلرژیک: فرد در اثر تماس با ماده‌ای که در محیط وجود دارد دچار التهاب می‌شود، مثلاً کسی که به ساعت، حلقه و بدلیجات حساسیت دارد. حساسیت پوستی تحریکی: در اثر تماس زیاد با ماده حساسیت زا (محرک) به وجود می‌آید. مثلاً کسی که به دنبال تماس مکرر با مواد شوینده نسبت به آن‌ها حساسیت پیدا می‌کند. حساسیت های شغلی: کسانی که با سیمان و مواد ساختمانی و… در تماس هستند، ممکن است دچار حساسیت پوستی شوند. حساسیت پوستی خانم‌های خانه دار: که در اثر کار خانه و شست وشو ایجاد می‌شود.

درمان گیاهی حساسیت پوستی

گیاهان دارویی می توانند در درمان ناراحتی های پوستی نقش داشته باشند البته بسیاری از این درمان ها به راحتی و به صورت خانگی انجام می شوند در اینجا شما را با 8 گیاه دارویی که در درمان حساسیت های پوستی کاربرد دارند آشنا می کنیم:

نعناع : به دلیل دارا بودن خواص ضدالتهابی پوست های دچار خارش را نرم می کند

ریحان : کوبید ریحان تازه و گذاشتن آن بر روی پوست برای رفع آکنه و لک های پوستی موثر است

رزماری : با خاصیت تقویت کنندگی جریان خون را در مویرگ ها بهتر می کند

آویشن : ضد باکتری قوی است و مالیدن آن روی اگزمای پوستی موثر است

حنا : ضد خارش و ضد اگزما است پس در طول روز چند مرتبه آن را روی زخم های پوستی بمالید

زردچوبه : یک قشق غذاخوری از آن را با آب حل کرده و به صورت خمیر بر روی زخم قرار دهید

گشنیز : با مقداری پودر نان خشک مخلوط کرده و بر روی قسمت های خشکی پوست بمالید

بنفشه 3 رنگ : کوبیده شده آن بافت های ملتهب را بهبود بخشیده و رگ های خونی را تقویت می کند.

درمان‌های گیاهی مفید برای از بین بردن راش‌ عبارتند از: روغن درخت چای، روغن نارگیل، سرکه سیب، آلوئه‌ورا و روغن زیتون.

درمان حساسیت پوستی با نوشیدن آب

نوشیدن مقدار زیادی آب ،یک نکته ساده است که به سرعت از بروز خارش ناشی از آلرژی پوستی که هرگز نمیدانند ،جلوگیری می کند و باعث کاهش آن می شود.آب ،نقش بسیار مهمی در بدن شما دارد. شما ممکن است یک تا دو هفته بدون غذا زنده بمانید، اما اگر 3 الی 4 روز بدون آب باشید،نمی توانید زنده بمانید چون همان طور که 70 درصد از بدن از آب تشکیل شده است، آب در سراسر بدن پخش می شود و نقش حیات در حفظ گردش خون در بدن را دارد. هر روز بدن باید آب کافی برای حفظ خود داشته باشد و مایع از دست رفته را از طریق عرق جذب کند. بنابراین اگر شما بدن خود را به اندازه کافی هیدراته نگه ندارید،به بسیاری از مشکلات از جمله مشکلات پوستی مانند آلرژی منجر می شود.پوستی که تحت تاثیر آلرژی قرار می گیرد، اغلب خشن تر از معمول است. اگربه پوست رطوبت رسانی نکنید، این ضایعات پوستی به تدریج بدتر می شود .پوست شما چروکیده می شود و برای بهبودی کارتان سخت تر می شود.علاوه بر این نوشیدنی آب فباعث کاهش گرما و خنک شدن پوست می شود . که می تواند آلرژی های پوستی ناشی از تغییرات آب و هوا را کم کند. به منظور جلوگیری از عدم تعادل الکترونیکی در بدن بزرگسالان باید هر روز بر اساس وزن خود آب بنوشند. مردان در روز 2 تا 3 لیتر، و زنان دو تا دو و نیم لیتر آب برای حفظ فعالیت های خود دارند.

  • مجید نقدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی