وبلاگ کلوچ

وبلاگ کلوچ

وبلاگ کلوچ

وبلاگ کلوچ

وبلاگ کلوچ

خوردن غوره در بارداری

سه شنبه, ۱ اسفند ۱۳۹۶، ۰۲:۵۲ ب.ظ

خواص و مضرات خوردن غوره در بارداری و خطر سقط جنین 

خوردن غوره در بارداری,خوردن غوره در بارداری,خوردن آبغوره در بارداری,خوردن آب غوره در دوران بارداری,خوردن غوره در دوران بارداری,تاثیر خوردن آبغوره در بارداری,خوردن ابغوره در بارداری,خوردن آبغوره در دوران بارداری,خوردن آبغوره در اوایل بارداری,خوردن سالاد آبغوره در بارداری,آیا خوردن آبغوره در بارداری مضر است,مضرات خوردن آبغوره در بارداری,خوردن آبغوره در زمان بارداری,خوردن آبغوره در ماه اول بارداری,مصرف آبغوره در دوران بارداری و دیابت

خوردن غوره در بارداری , خوردن غوره در بارداری , خوردن آبغوره در بارداری , خوردن آب غوره در دوران بارداری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص و مضرات خوردن غوره در بارداری و خطر سقط جنین می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

غوره برای رفع تشنگی و سستی اعضا هم استفاده می شود.اگر عدس پوست گرفته با سرکه و غوره پخته شود برای مبتلایان به آبله و بیماری های گرم سودبخش است.

همه ما با غوره آشنا هستیم و کم و بیش آن را خورده ایم.در این مطلب می خواهیم به صورت علمی به مبحث غوره و غوره درمانی بپردازیم.آن میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد . دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک و قند می باشد . برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر کردن سودمند است .هرگز آن را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار از خوردن زیاد آن خودداری کنند ،‌ چون ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود .

 غوره , خواص غوره , غوره و دیابت , غوره در بارداری , غوره و فشار خون

غوره

به انگور نرسیده سبز رنگ و ترش گفته می شود. در این بخش از سایت پزشکی جسارت درباره خواص و مضرات آن اطلاعاتی را آماده کرده ایم. امیدواریم از مطالعه این بخش بهره کافی را ببرید. سعی کنید حتما از غوره و آبغوره در تهیه غذا و سالاد استفاده کنید.

خوردن غوره در بارداری

خواص درمانی غوره غوره میوه نارس انگور  است که دارای طعم ترشی می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک ، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک ، اسید اگزالیک ، اسید گلوکولیک و قند می باشد .غوره نیز برای معالجه رماتیسم و سیاتیک مفید است . غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست . همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر کردن سودمند است . هرگز غوره را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار  از خوردن زیاد غوره خودداری کنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود . 

  • مجید نقدی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی