آموزش کامل و طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی
آموزش کامل و طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی
طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام کوفته مرغ و پنیر را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش کامل و طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی
این روز ها دیگر هیچ چیز قاعده و قانون خشک و غیر قابل تغییری وجود ندارد ; مخصوصا در غذا پختن .
مواد لازم برای تهیه کوفته مرغ و پنیر :
سیب زمینی درشت :♦: 2 عدد
جعفری :♦: 3 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
سینه مرغ پخته :♦: 1 عدد
پنیر صبحانه :♦: 200 گرم
آویشن :♦: مقداری
تخم مرغ :♦: 2 عدد
آرد سوخاری :♦: 1 پیمانه
آرد سفید :♦: 1 پیمانه
کنجد :♦: 2 قاشق سوپ خوری
آموزش کامل و طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی
شما به راحتی می توانید غذای مدرن و سنتی را با هم ترکیب کرده و فرمول جدیدی برای یک غذای خوشمزه بسازید ,
کوفته مرغ و پنیر هم از این غذاهاست .
طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه کوفته مرغ و پنیر ابتدا باید
سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید . بعد از پخت آن ها را پوست کنده و در ظرفی رنده کنید .
سینه مرغ پخته شده را هم به قطعات ریز برش بزنید و به کاسه اضافه کنید .
جعفری خردشده , نمک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید .
پنیر صبحانه را رنده کنید یا به قطعات ریز و درشت برش بزنید . آنها را هم به مایه کوفته اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید .
از مایه گلوله هایی به اندازه نارنگی برداشته و در دست فرم دهید.
آموزش کامل و طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی
می توانید در این غذا از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ; فقط با آن تفاوت که پنیر را با مواد دیگر نیز مخلوط نکنید .
همه مایه کوفته که به این شکل آماده شد آنها را کناری بگذارد .
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی هم بزند تا یکدست شود . آویشن را هم به آن افزوده و مخلوط کنید .
کوفته های آماده را ابتدا در آرد سفید غلتانده , بعد در تخم مرغ بزنید و
سپس در آرد سوخاری و کنجد بغلتانید تا همه جای آنها آغشته به آرد سوخاری شود .
همه کوفته ها به این ترتیب آماده کنید و کناری بگذارید . مدتی صبر کنید تا آرد به خورد کوفته ها برود .
در قابلمه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید . کوفته های را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند .
بعد آنها را روی دستمال حوله ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته شود .
وقتی گلوله های نارنگی شکل کوفته آماده شد وسط آنها را کمی باز کرده و مقداری پنیر پیتزا در وسط کوفته گذاشته و دوباره آن را جمع کنید .
آموزش کامل و طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر بسیار خوشمزه مخصوص مهمانی
- ۹۷/۰۷/۰۷